Vijf dagen lang wordt het eiland gedomineerd door praalwagens, carnavalsvierders met kleurrijke kostuums en vuurwerk. In de grotere steden Valletta, Floriana en Nadur zijn er parades, muziekvoorstellingen, vuurwerkshows en spelletjes voor kinderen.

De dorpjes hebben allemaal hun eigen programma. Zo staat Xaghra op Malta's zustereiland Gozo met spelletjes, verkleedwedstrijden en een parade van praalboten helemaal in het teken van de kinderen.

In St. Paul's Bay kan iedereen in muzikale optochten zijn of haar carnavalskostuum tonen en het vissersplaatsje Marsascala staat bekend om de dansshows en een parade van in carnavalskostuums gehesen honden.

InformatieVisit Malta
Maaike Schwering

Vijf dagen lang wordt het eiland gedomineerd door praalwagens, carnavalsvierders met kleurrijke kostuums en vuurwerk. In de grotere steden Valletta, Floriana en Nadur zijn er parades, muziekvoorstellingen, vuurwerkshows en spelletjes voor kinderen. De dorpjes hebben allemaal hun eigen programma. Zo staat Xaghra op Malta's zustereiland Gozo met spelletjes, verkleedwedstrijden en een parade van praalboten helemaal in het teken van de kinderen. In St. Paul's Bay kan iedereen in muzikale optochten zijn of haar carnavalskostuum tonen en het vissersplaatsje Marsascala staat bekend om de dansshows en een parade van in carnavalskostuums gehesen honden. InformatieVisit Malta Maaike Schwering