Maak kennis met een luxe hotel tegen een klein prijsje

© GF

Op maandag 8 juni start de HotelWeek Summer Edition 2015, de eerste keer dat kamers tegen de zeer lage prijs van 50 euro in 4-sterrenhotels en 70 euro in 5-sterrenhotels in de zomer te boeken zijn.

De hotels die meedoen aan de Hotelweek liggen in Nederland, Duitsland én België en bij de kamerprijzen is het ontbijt ingebegrepen.

Nieuw is ook dat de aanbiedingen alléén beschikbaar zijn voor degenen die zich ingeschreven hebben op de nieuwsbrief. U kunt zich daarvoor inschrijven op de website HotelSpecials. Vlak voor aanvang van de Hotelweek ontvangt u dan een persoonlijke code waarmee u de aanbiedingen kunt boeken. De aankomstperiode is van 3 juli 2015 t/m 30 augustus 2015.

Keuze uit bijna 150 hotels

De HotelWeek Summer Edition 2015 is een initiatief van Hotelspecials.nl en in het leven geroepen om gasten kennis te laten maken met luxe sterrenhotels voor een lage prijs. Deze zomer is er keuze uit bijna 150 hotels in Nederland, Duitsland en België. De kamers kunnen van 8 tot en met 17 juni gereserveerd worden.

Luxe overnachten in de zomer

Topbestemmingen waar tijdens de HotelWeek overnacht kan worden, zijn Berlijn, Gent en Maastricht. Nog meer luxe wordt er geboden met de VIP-arrangementen. De arrangementen bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer en toegang tot het wellness center.

De prijzen van 50 euro in een viersterrenhotel en 70 euro in vijfsterrenhotel zijn p.k.p.n. op basis van tweepersoonsbezetting, incl. btw, excl. servicekosten van 7,50 € bij 1 nacht en 9,50 € bij 2 of meerdere nachten. Bij de prijzen staat altijd duidelijk aangegeven of deze incl. of excl. citytax zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content