Maak een roadtrip door Europa vanuit je zetel

© Ambassador

Geen tijd of geld om op reis te gaan? Geniet vanuit uw eigen stoel een beetje mee van de roadtrip die drie freelance reisjournalisten maken door Europa.

De drie vertrokken op 18 juni naar Scandinavië van waaruit ze in 74 dagen 23 landen zullen bezoeken. Iedere dag brengen ze een verslag uit van hun belevenissen op hun blog Ambassadør.

“We gaan eerst naar de Noordkaap en terug om daarna via Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Montenegro en Albanië in Macedonië uit te komen, het meest zuidoostelijke punt van onze trip. Van daaruit gaan we omhoog naar Servië en Hongarije om uiteindelijk via Italië, Zwitserland, Frankrijk en Andorra in Spanje te eindigen eind augustus.”, vertellen de Consul (uit Antwerpen), de Generaal en de Magistraat (beide uit Amsterdam).

De eerste weken zullen ze met de trein, bus en boot reizen. Daarna trekken ze verder in een camper die ze gehuurd hebben via Camptoo. De reis eindigt in Spanje van waaruit ze het vliegtuig terug naar huis nemen.

Hun eerste verhalen over de midzomernachtsvieringen in Zweden, overnachting in een UFO in Lapland en hun reis naar de Noordkaap staan al online. Lees het in hun blog.

Denemarken
Denemarken© Ambassador
Denemarken
Denemarken© Ambassador
Stockholm
Stockholm© Ambassador
Stockholm
Stockholm© Ambassador
Harads
Harads© Ambassador
Harads
Harads© Ambassador
Norkoping
Norkoping© Ambassador
Gavle
Gavle© Ambassador

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content