Luxueuze skichalets

Voor wie tijdens de wintersport op zoek is naar luxe, rust en gezelligheid, heeft Casamundo een aantal traditionele houten chalets in het aanbod.

De winter lijkt nog ver weg, maar in de Alpen begint het skiseizoen zachtjes op gang te komen. Tijd om een wintersportvakantie te boeken. Voor wie op zoek is naar luxe, rust en gezelligheid, heeft Casamundo een aantal traditionele houten chalets in het aanbod.

Het zijn allemaal prachtig gelegen, ruime huizen waar je de echte Oostenrijkse en Zwitserse knusheid vindt. Midden in de natuur bij de populaire Oostenrijkse plaats Mayrhofen staat bijvoorbeeld op 1500 m een onlangs gerenoveerde almhut die plaats biedt aan 10 tot 13 gasten.

Echte luxe vindt u in een chalet op 1600 m hoogte bij het historische stadje Bad Sankt Leonard in Karinthië. Naast een gezellige gashaard en een groot panoramaterras heeft dit huis een jacuzzi, whirlpool, infraroodsauna, stoom/douchecabine en een tv met homecinema.

En net over de Duitse grens in het Oostenrijkse plaatsje Leutasch liggen drie houten huisjes waar je midden in de winter terechtkunt voor een barbecue in de bijbehorende Grillhütte. Ook honden zijn hier van harte welkom. Voor hen is er zelfs een speciale hondenloipe. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content