Luxe in de Himalaya

© GF

Rondtrekken door de Himalaya betekent niet noodzakelijkerwijs dat u ellende hoeft te vrezen, alle comfort moet missen en genoegen moet nemen met eenvoudige tentenkampen.

De Belgische touroperator Explore The Himalaya, met meer dan twintig jaar ervaring in de Himalaya, heeft sinds kort een programma voor reizigers die graag dit deel van de wereld op een comfortabele manier willen zien.

Na een trekking in het Annapurna- of Everestgebied overnacht u bijvoorbeeld in een charmant Nepalees hotel met een infinity pool met zicht op toppen van achtduizenders.

Wanneer u het oude boeddhistische koninkrijkje Ladakh bezoekt, verblijft u aan de voet van het Thiksey-klooster in het Ultimate Travelling Camp met 18 comfortabel ingerichte tenten.

In India kunt u dan weer overnachten in een adellijk huis dat door Franse architecten in oude glorie werd hersteld of op een traditionele houseboat met zonnedek.

De specialisten van Explore the Himalaya stellen alle luxereizen op maat samen. Inspiratie kunt u opdoen op de website in de rubriek Himalaya Deluxe waar u enkele kant-en-klare ideeën vindt.

(MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content