De kopers zullen in ruil voor een lagere prijs wel flexibiliteit moeten inleveren.

De goedkopere tickets zullen worden aangeboden onder de noemer "tourism first-class". Geïnteresseerden moeten vroeg genoeg boeken en kunnen hun tickets slechts beperkt ruilen of annuleren. Eenmaal aan boord, kan men wel van dezelfde voordelen genieten als de andere eersteklasreizigers.

Lufthansa-bestuurder Jens Bischof prees het product op de ITB-reisbeurs in Berlijn aan als "ideaal voor de vakantie".

Maar van echt budgetreizen is geen sprake. Zo kost een tourism first-class ticket tussen Frankfurt en Bangkok nog steeds een slordige 4.500 euro. Dat is weliswaar de helft goedkoper dan het traditionele eersteklasticket. (Belga/MS)

De kopers zullen in ruil voor een lagere prijs wel flexibiliteit moeten inleveren. De goedkopere tickets zullen worden aangeboden onder de noemer "tourism first-class". Geïnteresseerden moeten vroeg genoeg boeken en kunnen hun tickets slechts beperkt ruilen of annuleren. Eenmaal aan boord, kan men wel van dezelfde voordelen genieten als de andere eersteklasreizigers. Lufthansa-bestuurder Jens Bischof prees het product op de ITB-reisbeurs in Berlijn aan als "ideaal voor de vakantie". Maar van echt budgetreizen is geen sprake. Zo kost een tourism first-class ticket tussen Frankfurt en Bangkok nog steeds een slordige 4.500 euro. Dat is weliswaar de helft goedkoper dan het traditionele eersteklasticket. (Belga/MS)