Tel Aviv's Ben Gurion Airport is verkozen tot beste luchthaven van het Midden Oosten.Tevens won Ben Gurion Airport de tweede plaats in de verkiezing beste luchthaven ter wereld in de categorie 5-15 miljoen passagiers per jaar.

Het onderzoek werd geleid door de in Geneve gevestigde Airports Council International (ACI) wiens 'luchthaven service- en kwaliteitsonderzoek' is gebaseerd op resultaten van door 200.000 reizigers ingevulde enquêtes in 2007.

Het onderzoek bevatte 34 vragen over diverse luchthavenfaciliteiten, vanaf de check-in tot vertrek bij de gate. Het nieuwe internationale Ben Gurion vliegveld opende in 2003 zijn deuren. Vandaag de dag maken meer dan 70 luchtvaartmaatschappijen gebruik van de internationale luchthaven.

Tel Aviv's Ben Gurion Airport is verkozen tot beste luchthaven van het Midden Oosten.Tevens won Ben Gurion Airport de tweede plaats in de verkiezing beste luchthaven ter wereld in de categorie 5-15 miljoen passagiers per jaar.Het onderzoek werd geleid door de in Geneve gevestigde Airports Council International (ACI) wiens 'luchthaven service- en kwaliteitsonderzoek' is gebaseerd op resultaten van door 200.000 reizigers ingevulde enquêtes in 2007. Het onderzoek bevatte 34 vragen over diverse luchthavenfaciliteiten, vanaf de check-in tot vertrek bij de gate. Het nieuwe internationale Ben Gurion vliegveld opende in 2003 zijn deuren. Vandaag de dag maken meer dan 70 luchtvaartmaatschappijen gebruik van de internationale luchthaven.