De luchthaven in de Verenigde Arabische Emiraten ligt ideaal tussen Europa en Azië geprangd en zag zijn bezoekersaantal het voorbije jaar met 7,2 procent groeien. De luchthaven is de thuisbasis van Emirates, op zijn beurt de grootste luchtvaartmaatschappij van het Midden-Oosten.

Dubai International Airport is al drie jaar op rij de mondiale nummer één; voordien was dat Londen Heathrow. Vorig jaar werd er nog een nieuwe terminal in gebruik genomen, goed voor een investering van 1,2 miljard euro. In 2017 verwacht men 89 miljoen passagiers.

De luchthaven in de Verenigde Arabische Emiraten ligt ideaal tussen Europa en Azië geprangd en zag zijn bezoekersaantal het voorbije jaar met 7,2 procent groeien. De luchthaven is de thuisbasis van Emirates, op zijn beurt de grootste luchtvaartmaatschappij van het Midden-Oosten. Dubai International Airport is al drie jaar op rij de mondiale nummer één; voordien was dat Londen Heathrow. Vorig jaar werd er nog een nieuwe terminal in gebruik genomen, goed voor een investering van 1,2 miljard euro. In 2017 verwacht men 89 miljoen passagiers.