Voor het eerst wordt er ook een app gelanceerd die de selectie gidsen vervolledigt. Het belooft een erg toegankelijke app te worden, die de lezer in staat stelt om een stad in 1 klik te ontdekken. De app biedt bijdragen van onverwachte gidsen, unieke stadswandelingen, geheime adresjes en de laatste nieuwtjes en culturele evenementen. Voorlopig wordt de app enkel beschikbaar voor iPhone en iPad.

Ook kregen de volgende stadsgidsen een update: Parijs, Londen, Hong Kong, Los Angeles, Miami, New York, Beijing, Sao Paulo, Sydney, Tokyo en Venetië. (LP)

LV app, LV
LV app © LV
Voor het eerst wordt er ook een app gelanceerd die de selectie gidsen vervolledigt. Het belooft een erg toegankelijke app te worden, die de lezer in staat stelt om een stad in 1 klik te ontdekken. De app biedt bijdragen van onverwachte gidsen, unieke stadswandelingen, geheime adresjes en de laatste nieuwtjes en culturele evenementen. Voorlopig wordt de app enkel beschikbaar voor iPhone en iPad. Ook kregen de volgende stadsgidsen een update: Parijs, Londen, Hong Kong, Los Angeles, Miami, New York, Beijing, Sao Paulo, Sydney, Tokyo en Venetië. (LP)