Waar moeten we absoluut naartoe? En waarom? De Taj Mahal? De Grand Canyon? Of toch Machu Picchu? Zowel de populairste toeristische trekpleisters als de verborgen parels zijn in de lijst van Lonely Planet opgenomen. Sushifans moeten zeker eens naar de vismarkt van Tsukiji, wie zin heeft in zon en tempels trekt naar de Mexicaanse stad Tulum en liefhebbers van indrukwekkende woestijnen plannen best een tripje naar Sossusvlei in Namibië.

Lonely Planet, -
Lonely Planet © -

Maar er is meer, veel meer: van een ontspannend uitje naar een van de vele badhuizen van Boedapest langs het kwallenmeer van Palau tot wilde dieren spotten in het toegankelijke Zuid-Afrikaanse Krugerpark: het boek levert genoeg inspiratie voor een volgende reis.

Een greep uit de rest van de mooiste bestemmingen: De Chinese Muur, Taj Mahal, Sagrada Familia, Vredespark Hiroshima, Moraine Lake, Thermen van Bath, Tafelberg, Sintra, Memento Park, en zoveel meer.

Lonely Planet Ultieme bestemmingen

Vanaf 6 september 2016 bij Kosmos Reizen

Prijs: 29.99 euro

Klik hier voor een voorsmaakje.

(LP)

Waar moeten we absoluut naartoe? En waarom? De Taj Mahal? De Grand Canyon? Of toch Machu Picchu? Zowel de populairste toeristische trekpleisters als de verborgen parels zijn in de lijst van Lonely Planet opgenomen. Sushifans moeten zeker eens naar de vismarkt van Tsukiji, wie zin heeft in zon en tempels trekt naar de Mexicaanse stad Tulum en liefhebbers van indrukwekkende woestijnen plannen best een tripje naar Sossusvlei in Namibië. Maar er is meer, veel meer: van een ontspannend uitje naar een van de vele badhuizen van Boedapest langs het kwallenmeer van Palau tot wilde dieren spotten in het toegankelijke Zuid-Afrikaanse Krugerpark: het boek levert genoeg inspiratie voor een volgende reis. Een greep uit de rest van de mooiste bestemmingen: De Chinese Muur, Taj Mahal, Sagrada Familia, Vredespark Hiroshima, Moraine Lake, Thermen van Bath, Tafelberg, Sintra, Memento Park, en zoveel meer. Klik hier voor een voorsmaakje. (LP)