Lonely Planet verzamelt 500 mooiste plekken op aarde in boek

© Gisling, Wikicommons

Wie lijdt aan keuzestress tijdens het kiezen van een vakantiebestemming kan misschien soelaas vinden in het nieuwe boek van Lonely Planet. Daarin verzamelden reisexperts de 500 must-see reisbestemmingen: genoeg inspiratie voor de komende reizen dus.

Waar moeten we absoluut naartoe? En waarom? De Taj Mahal? De Grand Canyon? Of toch Machu Picchu? Zowel de populairste toeristische trekpleisters als de verborgen parels zijn in de lijst van Lonely Planet opgenomen. Sushifans moeten zeker eens naar de vismarkt van Tsukiji, wie zin heeft in zon en tempels trekt naar de Mexicaanse stad Tulum en liefhebbers van indrukwekkende woestijnen plannen best een tripje naar Sossusvlei in Namibië.

Lonely Planet
Lonely Planet© –

Maar er is meer, veel meer: van een ontspannend uitje naar een van de vele badhuizen van Boedapest langs het kwallenmeer van Palau tot wilde dieren spotten in het toegankelijke Zuid-Afrikaanse Krugerpark: het boek levert genoeg inspiratie voor een volgende reis.

Een greep uit de rest van de mooiste bestemmingen: De Chinese Muur, Taj Mahal, Sagrada Familia, Vredespark Hiroshima, Moraine Lake, Thermen van Bath, Tafelberg, Sintra, Memento Park, en zoveel meer.

Lonely Planet Ultieme bestemmingen

Vanaf 6 september 2016 bij Kosmos Reizen

Prijs: 29.99 euro

Klik hier voor een voorsmaakje.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content