Londen in stijl

De in Londen geboren en getogen schrijfster Saskia Graville struinde de Britse hoofdstad af naar de leukste adresjes waar doorneetoeristen niet komen en schreef er het boek Londen in stijl over.

Al ben je al tien keer in Londen geweest, het blijft een stad om telkens opnieuw naartoe te reizen. Behalve prachtige musea, historische gebouwen en mooie parken grossiert Londen in eigenzinnige winkeltjes, gezellige restaurants en pubs, markten en hotelletjes.

Daar leest u alles over in het pas verschenen boek Londen in stijl. Schrijfster Saskia Graville werd geboren in Londen en heeft er haar hele leven gewoond. Ze struinde de stad af op zoek naar de leukste adresjes waar doorneetoeristen niet komen.

Bezoekers die Londen al enigszins kennen, geeft ze de kans verder te kijken dan de oppervlakte. Het boek is handig geografisch ingedeeld en behandelt Londen wijk voor wijk. Tussendoor komen telkens Londenaren aan het woord om te vertellen over hun persoonlijke favorieten.

De mooie vormgeving en de sfeervolle foto’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om meteen een trip naar de Britse hoofdstad te plannen. (MS)

Londen in stijl – Saskia Graville

Uitgeverij Kosmos

296 blz.

19,95 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content