Deze Solares worden meestal nog bewoond door de nakomelingen van de oorspronkelijke eigenaars die u op warme wijze welkom heten.

De Solares zijn onderverdeeld in drie groepen: prestigieuze herenhuizen op grote landgoederen onder de naam Casa Antigas, landhuizen en boerderijen met een rustieke inrichting die Quintas E Herades worden genoemd en de Casa Rustica's, eenvoudiger huizen maar wel met het nodige comfort.

U kunt ook een rondreis langs Solares maken. Op de website van Airstop vindt u alvast een aantal suggesties van thematische routes, zoals een route langs vlakten en stranden en een kaas- en wijnroute. (MS)

Deze Solares worden meestal nog bewoond door de nakomelingen van de oorspronkelijke eigenaars die u op warme wijze welkom heten. De Solares zijn onderverdeeld in drie groepen: prestigieuze herenhuizen op grote landgoederen onder de naam Casa Antigas, landhuizen en boerderijen met een rustieke inrichting die Quintas E Herades worden genoemd en de Casa Rustica's, eenvoudiger huizen maar wel met het nodige comfort. U kunt ook een rondreis langs Solares maken. Op de website van Airstop vindt u alvast een aantal suggesties van thematische routes, zoals een route langs vlakten en stranden en een kaas- en wijnroute. (MS)