Google, de machine die voor U zoekt, is namelijk met camera's over het Loch Ness in de Highlands gevlogen, en voortaan kunnen internetgebruikers via de dienst Street (and Loch)View het meer bespieden in de hoop dat Nessie opduikt.

Google Nessie View is van start gegaan op de dag dat 81 jaar geleden de beroemdste foto van prehistorische Nessie in de krant Daily Mail verscheen. Het toerismeagentschap VisitScotland hoopt dat de virtuele bezoeken vele users zullen overtuigen om het Loch en ander natuurschoon van de Highlands met eigen ogen te komen aanschouwen. (Belga)

Google, de machine die voor U zoekt, is namelijk met camera's over het Loch Ness in de Highlands gevlogen, en voortaan kunnen internetgebruikers via de dienst Street (and Loch)View het meer bespieden in de hoop dat Nessie opduikt.Google Nessie View is van start gegaan op de dag dat 81 jaar geleden de beroemdste foto van prehistorische Nessie in de krant Daily Mail verscheen. Het toerismeagentschap VisitScotland hoopt dat de virtuele bezoeken vele users zullen overtuigen om het Loch en ander natuurschoon van de Highlands met eigen ogen te komen aanschouwen. (Belga)