Als een reisorganisatie of reisbureau in de problemen komt, dan wil de consument uiteraard zijn geld terug, gerepatrieerd worden of indien het kan de al lopende vakantie af kunnen maken.

Het Garantiefonds reizen zorgt ervoor dat reizigers die bij één van de verzekerde leden reserveren, steeds hun reis kunnen uitvoeren, of verder geholpen worden. Dit is een belangrijke bescherming voor de consument.

Reserveren bij niet verzekerde organisaties zorgen steeds voor pijnlijke financiële omstandigheden en soms familiale spanningen.

Voorkomen is beter dan genezen

Of de reiziger nu boekt via het internet, of bij de reisagent, het Garantiefonds geeft deze dringende waarschuwing:

Is de reisorganisatie waarbij u boekt verzekerd tegen financieel onvermogen? Zijn ze aangesloten bij het garantiefonds reizen? Check de veiligie reisorganisaties op de website van het Garantiefonds reizen en voorkom een mogelijke financiële kater en een vakantie die in het water valt.

Verzekerde reisorganisaties zijn duidelijk herkenbaar aan het garantielabel van het Garantiefonds Reizen op hun website of op hun etalage/deur. Komt dit label niet voor, wees dan extra op uw hoede. (MS)

Als een reisorganisatie of reisbureau in de problemen komt, dan wil de consument uiteraard zijn geld terug, gerepatrieerd worden of indien het kan de al lopende vakantie af kunnen maken. Het Garantiefonds reizen zorgt ervoor dat reizigers die bij één van de verzekerde leden reserveren, steeds hun reis kunnen uitvoeren, of verder geholpen worden. Dit is een belangrijke bescherming voor de consument. Reserveren bij niet verzekerde organisaties zorgen steeds voor pijnlijke financiële omstandigheden en soms familiale spanningen. Voorkomen is beter dan genezen Of de reiziger nu boekt via het internet, of bij de reisagent, het Garantiefonds geeft deze dringende waarschuwing: Is de reisorganisatie waarbij u boekt verzekerd tegen financieel onvermogen? Zijn ze aangesloten bij het garantiefonds reizen? Check de veiligie reisorganisaties op de website van het Garantiefonds reizen en voorkom een mogelijke financiële kater en een vakantie die in het water valt. Verzekerde reisorganisaties zijn duidelijk herkenbaar aan het garantielabel van het Garantiefonds Reizen op hun website of op hun etalage/deur. Komt dit label niet voor, wees dan extra op uw hoede. (MS)