Leren schilderen in Tunesië

De B&B telt drie tweepersoonskamers. Henchir Dheb ligt te midden van groentetuin en boomgaard waar u kunt wandelen, een spelletje petanque kunt spelen of een duik nemen in het zwembad. De gast kan elke dag aanschuiven voor lunch en diner – het ontbijt is inbegrepen. Henchir Dheb organiseert ook familiediners, avondfeesten of recepties.

Schilder- en fotografielessen

Jan Demeulemeester of een collega verzorgen vanaf juni schilderlessen, en bij de Belgische fotograaf Pol Guillard kunnen de gasten een fotografiecursus volgen.

Henchir Dheb kan ook perfect dienen als uitvalsbasis om het Noord-Afrikaanse land te verkennen. In de directe omgeving kunnen de gasten wandelen, mountainbiken of een paardentocht maken.

De havenstad Bizerte, de ruïnes van Utica en het meer Ichkeul, een belangrijke rustplaats voor trekvogels, liggen binnen een straal van twintig kilometer. En op ongeveer een uur rijden liggen de oude stad Carthago, de hoofdstad Tunis en het kunstenaarsdorp Sidi Bou Saïd, waar Jan en Leila ook een pittoresk huisje hebben dat ze vanaf het najaar verhuren.

Jan en Leila kunnen u helpen bij het samenstellen van een reisprogramma. Jan kan bijvoorbeeld woestijnexcursies samenstellen waarbij ook overnachten in een nomadentent mogelijk is of als gids meegaan naar Tunis. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content