Le Touquet-Paris-Plage ligt in de regio Nord-Pas-de-Calais net onder Boulogne-sur-Mer. Deze vakantiebestemming beschikt over een uitzonderlijke fauna en flora, de ideale omgeving voor grote wandelingen of fietstochten met de familie.

Voor wie zin heeft in een sportieve vakantie zijn er talrijke sportieve activiteiten. Zo organiseert het tenniscentrum van Le Touquet voor alle leeftijden en voor alle niveaus tenniscursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Het watercentrum Nord biedt dan weer zeilstages aan voor kinderen van zes tot acht jaar. Voor ritten met paard en pony voor alle leeftijden moet u bij het 'Centre Equestre' van Le Touquet-Paris-Plage zijn.

Le Touquet-Paris-Plage is daarnaast ook een culturele bestemming, met onder andere een historisch centrum, het museum van Le Touquet en de vuurtoren van la Canche.

Van 17 tot 14 augustus organiseert Le Touquet bovendien het Festival van de Allerkleinsten. Vertellers, acteurs, muzikanten, dansers, poppenspelers, straatartiesten, enzovoort treden gedurende vier weken op in de straten van de stad. (KVDA)
Meer info op letouquet.com

Le Touquet-Paris-Plage ligt in de regio Nord-Pas-de-Calais net onder Boulogne-sur-Mer. Deze vakantiebestemming beschikt over een uitzonderlijke fauna en flora, de ideale omgeving voor grote wandelingen of fietstochten met de familie. Voor wie zin heeft in een sportieve vakantie zijn er talrijke sportieve activiteiten. Zo organiseert het tenniscentrum van Le Touquet voor alle leeftijden en voor alle niveaus tenniscursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Het watercentrum Nord biedt dan weer zeilstages aan voor kinderen van zes tot acht jaar. Voor ritten met paard en pony voor alle leeftijden moet u bij het 'Centre Equestre' van Le Touquet-Paris-Plage zijn. Le Touquet-Paris-Plage is daarnaast ook een culturele bestemming, met onder andere een historisch centrum, het museum van Le Touquet en de vuurtoren van la Canche. Van 17 tot 14 augustus organiseert Le Touquet bovendien het Festival van de Allerkleinsten. Vertellers, acteurs, muzikanten, dansers, poppenspelers, straatartiesten, enzovoort treden gedurende vier weken op in de straten van de stad. (KVDA) Meer info op letouquet.com