Last Call: Divine Decadence sluit de deuren met het Poëziebordeel

26 juni sluit Divine Decadence, de expo die het kasteel van Gaasbeek de afgelopen maanden tot leven liet komen, de deuren. Maar dat gebeurt niet zonder een laatste decadente uitspatting.

Last Call: Divine Decadence sluit de deuren met het Poëziebordeel
© Carmen De Vos

Estheten, decadenterikken, schoonheidsverslaafden, poëziejunkies aller landen, dit wordt jullie ultieme kick van het jaar: het Poëziebordeel strijkt 25 juni neer op de finissage van de orgastische expo “Divine Decadence” in het grandioze kasteel Gaasbeek.

In privé-lezingen geeft elke dichter zijn of haar meest intieme woorden bloot. Het Poëziebordeel is een unieke poëziebelevenis. Het haalt poëzie weg van de reguliere podia en plaatst het in het weelderige interieur van een bordeel. De dichters als courtisanes die hun werk delen in intieme sfeer. En waar kan dat beter dan in een kasteel dat door een tijdelijke expo druipt van de wellustigheid?

Slechts 120 gelukkigen worden toegelaten op het Poëziebordeel. Tickets kosten 20 euro en kan je reserveren (verplicht!) via deze link. Ook wie de zinnenprikkelende expo Divine Decadence, die gecureerd werd door het theatergezelschap Abattoir Fermé, nog niet bezocht heeft, krijgt deze week nog een laatste kans. (EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content