Wie droomt van een lange reis, maar niet weet hoe dat aan te pakken, kan op zaterdag 1 december terecht op de infoavond van Wegwijzer.

24 reizigers zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen. Wilt u tijdens uw reis een blog bijhouden, dan kunt u bij de mensen van TangaTanga terecht voor uitleg.

En om alvast in de reisstemming te komen kunt u kijken naar drie fotopresentaties: een van een fietsreis van België naar Maleisië, van een wereldreis met een rugzak en van een reis met een afgedankte legerjeep naar Japan.

De avond start om 17 uur en eindigt om 22 uur en vindt plaats in De Centrale aan de Kraankindersstraat 2 in Gent. Voor jongeren tot dertig jaar is de toegang gratis. Reserveren is nodig via carmen@wegwijzer.be. (MS)

Wie droomt van een lange reis, maar niet weet hoe dat aan te pakken, kan op zaterdag 1 december terecht op de infoavond van Wegwijzer. 24 reizigers zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen. Wilt u tijdens uw reis een blog bijhouden, dan kunt u bij de mensen van TangaTanga terecht voor uitleg. En om alvast in de reisstemming te komen kunt u kijken naar drie fotopresentaties: een van een fietsreis van België naar Maleisië, van een wereldreis met een rugzak en van een reis met een afgedankte legerjeep naar Japan. De avond start om 17 uur en eindigt om 22 uur en vindt plaats in De Centrale aan de Kraankindersstraat 2 in Gent. Voor jongeren tot dertig jaar is de toegang gratis. Reserveren is nodig via carmen@wegwijzer.be. (MS)