Landal GreenParks trekt naar Denemarken

Dayz Ebeltoft © GF

Landal GreenParks heeft het Deense Dayz Resorts overgenomen. Dayz Resorts exploiteert vijf vakantie-resorts met in totaal ruim duizend vakantiewoningen op het schiereiland Jutland.

De parken van Dayz Resorts passen goed bij de bestaande 78 vakantieparken die Landal heeft in zeven andere Europese landen. De vijf Dayz Resorts blijven opereren onder hun huidige naam: Dayz Seawest, Dayz Søhøjlandet, Dayz Rønbjerg, Dayz Grønhøj Strand en Dayz Ebeltoft.

“De toevoeging van de parken van Dayz past uitstekend bij onze ambities voor internationale groei en we zijn verheugd om onze gasten prachtige nieuwe bestemmingen te kunnen aanbieden,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks. “

Dayz Søhøjlandet
Dayz Søhøjlandet© GF

De vakantiewoningen van de Dayz Resorts zijn geschikt voor 4 tot 14 personen en alle parken bieden een ruime keuze aan binnen- en buitenactiviteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Bovendien liggen de resorts niet ver van populaire attracties als Legoland, Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark en Ree Park. De vakantieresorts zijn alle binnen één dag te bereiken en liggen alle vijf op het schiereiland Jutland.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content