Koopjesmaand in Parijs

In januari beginnen in Parijs de winterkoopjes en om dat extra in de verf te zetten lanceert de Franse hoofdstad de campagne Soldes by Paris.

Januari is een uitstekende maand om de bruisende metropool Parijs te ontdekken. Overal glinstert nog de feestverlichting. De straten zijn vol leven en vooral: er zijn winterkoopjes.

Voor het vierde jaar op rij organiseert het Parijse Office du Tourisme het charmeoffensief Soldes by Paris, waarin u shoppen en cultuur tijdens de winterkoopjes kunt combineren.

Tussen 6 en 9 januari geven de winkels in Parijs flinke kortingen, de districten organiseren evenementen en hotels bieden arrangementen.

Zo kunt u in de vijf Sofitels profiteren van het Shop & Choc Addict-aanbod. Het aanbod is geldig tussen 6 januari en 10 februari en omvat 3 nachten voor de prijs van 2 inclusief een heerlijk ontbijt, een origineel chocoladetussendoortje, een extra laat vertrek en een personal shopper op afspraak bij Printemps. Als extra service worden uw aankopen bij het hotel afgeleverd.

Maaike Schwering

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content