Traditioneel vertrekt de koninklijke familie na de nationale feestdag met vakantie en zet het Koninklijk Paleis de deuren open voor het grote publiek. Dit jaar kan u een bezoek brengen van 26 juli tot 5 september.

Er zijn onder meer zes werken van Michaël Borremans te zien. De kunstschilder maakte die speciaal voor enkele gerenoveerde zalen van het Paleis.

Het Federaal Wetenschapsbeleid organiseert dit jaar in de Grote Galerij een tentoonstelling rond biodiversiteit en Technopolis, het doe-centrum voor wetenschap en technologie uit Mechelen, brengt naar aanleiding van het Belgisch voorzitterschap van de Europese Unie een aantal interactieve opstellingen uit heel Europa bij elkaar in de Spiegelzaal.

Maaike Schwering.

Het Koninklijk Paleis is elke dag open van 10.30 tot 16.30 uur, behalve op maandag. Op maandag 26 juli is het Paleis uitzonderlijk toch geopend.

Traditioneel vertrekt de koninklijke familie na de nationale feestdag met vakantie en zet het Koninklijk Paleis de deuren open voor het grote publiek. Dit jaar kan u een bezoek brengen van 26 juli tot 5 september. Er zijn onder meer zes werken van Michaël Borremans te zien. De kunstschilder maakte die speciaal voor enkele gerenoveerde zalen van het Paleis. Het Federaal Wetenschapsbeleid organiseert dit jaar in de Grote Galerij een tentoonstelling rond biodiversiteit en Technopolis, het doe-centrum voor wetenschap en technologie uit Mechelen, brengt naar aanleiding van het Belgisch voorzitterschap van de Europese Unie een aantal interactieve opstellingen uit heel Europa bij elkaar in de Spiegelzaal.Maaike Schwering.Het Koninklijk Paleis is elke dag open van 10.30 tot 16.30 uur, behalve op maandag. Op maandag 26 juli is het Paleis uitzonderlijk toch geopend.