Knokke-Heist is volgens de vakantiesite Zoover de beste strandbestemming van België voor 2014. Dat werd bekendgemaakt op het Vakantiesalon in Antwerpen.

Zoover baseerde zich op ruim 3000 beoordelingen op populaire Belgische strandbestemmingen. De consumenten konden een waarderingscijfer geven voor algemene indruk en kwaliteit van de accommodaties en strand. Er werd ook rekening gehouden met het strandweer van het afgelopen jaar.

Met een score van 8,64 op tien in de categorie algemene indruk van de bestemming, een 8 voor zijn accommodaties en een 8,91 voor zijn strand, eindigde Knokke-Heist helemaal bovenaan de lijst. Nieuwpoort en Bredene vervolledigen het podium. (DB)

De volledige top-9:

1. Knokke-Heist
2. Nieuwpoort
3. Bredene
4. Blankenberge
5. De Panne
6. Westende
7. De Haan
8. Oostende
9. Oostduinkerke

Knokke-Heist is volgens de vakantiesite Zoover de beste strandbestemming van België voor 2014. Dat werd bekendgemaakt op het Vakantiesalon in Antwerpen.Zoover baseerde zich op ruim 3000 beoordelingen op populaire Belgische strandbestemmingen. De consumenten konden een waarderingscijfer geven voor algemene indruk en kwaliteit van de accommodaties en strand. Er werd ook rekening gehouden met het strandweer van het afgelopen jaar. Met een score van 8,64 op tien in de categorie algemene indruk van de bestemming, een 8 voor zijn accommodaties en een 8,91 voor zijn strand, eindigde Knokke-Heist helemaal bovenaan de lijst. Nieuwpoort en Bredene vervolledigen het podium. (DB) De volledige top-9:1. Knokke-Heist 2. Nieuwpoort 3. Bredene 4. Blankenberge 5. De Panne 6. Westende 7. De Haan 8. Oostende 9. Oostduinkerke