De Travvies Award is de prijs voor de beste Nederlandstalige reiswebsites en de enige die enkel kijkt naar de website zelf en niet naar de namen of merken die ermee verbonden zijn.
In 2011 brachten ruim 21.000 bezoekers hun stem uit, maar moest Knack Weekend in de rubriek Blogs & Portals de site van de ANWB voor laten gaan. Dit jaar zijn er maar liefst 24.932 stemmen uitgebracht - waarmee de Travvies één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites van de Benelux zijn - en mag Knack Weekend de Award in de categorie Blogs & Portals in ontvangst nemen.

Tijdens deze derde editie waren er 130 websites die in tien categorieën meedingden naar een prijs. Klik hier voor de volledige uitslag.


De Travvies Award is de prijs voor de beste Nederlandstalige reiswebsites en de enige die enkel kijkt naar de website zelf en niet naar de namen of merken die ermee verbonden zijn. In 2011 brachten ruim 21.000 bezoekers hun stem uit, maar moest Knack Weekend in de rubriek Blogs & Portals de site van de ANWB voor laten gaan. Dit jaar zijn er maar liefst 24.932 stemmen uitgebracht - waarmee de Travvies één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites van de Benelux zijn - en mag Knack Weekend de Award in de categorie Blogs & Portals in ontvangst nemen. Tijdens deze derde editie waren er 130 websites die in tien categorieën meedingden naar een prijs. Klik hier voor de volledige uitslag.