Voor iedereen die met kinderen naar Parijs of Londen op vakantie wil, zijn er nu reis-apps van KidsKompas.

De app biedt een beschrijving van de dingen die je absoluut gezien moet hebben met kinderen, interessante weetjes voor zowel kinderen als volwassenen, praktische tips, een culturele agenda, een bus- en metrokaart, een plattegrond, leuke achtergrondinformatie en een woordenlijstje met de juiste uitspraak voor kinderen.

Later dit jaar verschijnen er ook apps voor een stedentrip met kinderen naar Amsterdam, Barcelona en Rome. De apps zijn verkrijgbaar in het Nederlands en in het Engels en geschikt voor Android, iPad en iPhone.

De app kost 2,39 euro, is volledig offline te gebruiken en verkrijgbaar in de bekende app stores.

In de reeks KidsKompas verschijnen naast de apps ook landkaarten en reisgidsen voor kinderen. (MS)

Voor iedereen die met kinderen naar Parijs of Londen op vakantie wil, zijn er nu reis-apps van KidsKompas. De app biedt een beschrijving van de dingen die je absoluut gezien moet hebben met kinderen, interessante weetjes voor zowel kinderen als volwassenen, praktische tips, een culturele agenda, een bus- en metrokaart, een plattegrond, leuke achtergrondinformatie en een woordenlijstje met de juiste uitspraak voor kinderen. Later dit jaar verschijnen er ook apps voor een stedentrip met kinderen naar Amsterdam, Barcelona en Rome. De apps zijn verkrijgbaar in het Nederlands en in het Engels en geschikt voor Android, iPad en iPhone. De app kost 2,39 euro, is volledig offline te gebruiken en verkrijgbaar in de bekende app stores. In de reeks KidsKompas verschijnen naast de apps ook landkaarten en reisgidsen voor kinderen. (MS)