Rémy bereikt zijn doel, maar niet zonder eerst in heel wat benarde situaties te belanden. Wanneer de bezoekers Ratatouille-land binnengaan, krimpen ze tot het formaat van een rat zodat ze samen met de kleine Rémy een avontuurlijke reis door de keuken, het restaurant en tussen de muren van het beroemde Parijse restaurant Gusteau kunnen maken, telkens op de huid gezeten door de gevreesde kok Skinner.

Bij de nieuwe attractie hoort ook een winkel met souvenirs en het restaurant Bistrot Chez Rémy, waar de gasten kunnen proeven van Rémy's specialiteit: ratatouille.

Na Crush's Coaster, naar de film Finding Nemo, Race Rally (Cars) en Toy Story-Playland is Ratatouille de vierde attractie in Disneyland Parijs gebaseerd op een Disney/Pixar film. (MS)

Rémy bereikt zijn doel, maar niet zonder eerst in heel wat benarde situaties te belanden. Wanneer de bezoekers Ratatouille-land binnengaan, krimpen ze tot het formaat van een rat zodat ze samen met de kleine Rémy een avontuurlijke reis door de keuken, het restaurant en tussen de muren van het beroemde Parijse restaurant Gusteau kunnen maken, telkens op de huid gezeten door de gevreesde kok Skinner. Bij de nieuwe attractie hoort ook een winkel met souvenirs en het restaurant Bistrot Chez Rémy, waar de gasten kunnen proeven van Rémy's specialiteit: ratatouille. Na Crush's Coaster, naar de film Finding Nemo, Race Rally (Cars) en Toy Story-Playland is Ratatouille de vierde attractie in Disneyland Parijs gebaseerd op een Disney/Pixar film. (MS)