Volgend jaar opent Plopsaland De Panne een nieuwe overdekte zone rond Maja de Bij: Majaland.

Majaland strekt zich uit over een oppervlakte van 5.000m² en biedt maar liefst 11 nieuwe attracties, een restaurant en een Plopsa-winkel. Samen met Maja de Bij en haar vriendjes Willie en Flip de sprinkhaan beleven de bezoekers er de gekste avonturen.

Majaland richt zich vooral op de kleinere kinderen. Het indoorpark bevat 5 mechanische attracties en 6 interactieve speelattracties.

De nieuwe mechanische attracties:

- Twee valtorens in de vorm van een bloemenstengel

- Draaiboot in de vorm van een boomstam

- Interactieve bloemenmolen

- Dansende waterlelies

Interactieve doe-attracties:

- Twee verschillende speelbomen

- Ballenbad

- Hangbrug

- Grote glijbaan

- Speeltuin

Opening

De bouwwerken starten op 1 december 2010. Opening is voorzien voor de tweede helft van 2011. Majaland zit bij de toegangsprijs van Plopsaland De Panne inbegrepen. Het indoorpark zal voorlopig niet apart te bezoeken zijn.

Volgend jaar opent Plopsaland De Panne een nieuwe overdekte zone rond Maja de Bij: Majaland. Majaland strekt zich uit over een oppervlakte van 5.000m² en biedt maar liefst 11 nieuwe attracties, een restaurant en een Plopsa-winkel. Samen met Maja de Bij en haar vriendjes Willie en Flip de sprinkhaan beleven de bezoekers er de gekste avonturen. Majaland richt zich vooral op de kleinere kinderen. Het indoorpark bevat 5 mechanische attracties en 6 interactieve speelattracties. De nieuwe mechanische attracties: - Twee valtorens in de vorm van een bloemenstengel - Draaiboot in de vorm van een boomstam - Interactieve bloemenmolen - Dansende waterlelies Interactieve doe-attracties: - Twee verschillende speelbomen - Ballenbad - Hangbrug - Grote glijbaan - Speeltuin Opening De bouwwerken starten op 1 december 2010. Opening is voorzien voor de tweede helft van 2011. Majaland zit bij de toegangsprijs van Plopsaland De Panne inbegrepen. Het indoorpark zal voorlopig niet apart te bezoeken zijn.