De dieren zullen in het park rustig hun oude dag kunnen slijten. Daela, de Afrikaanse olifant, is 28 jaar oud. Haar soortgenoot Dunja is 47 jaar oud en met haar meer dan 5.000 kilo de grootste vrouwtjesolifant in Europa.

De dieren worden voorlopig in quarantaine geplaatst om te voorkomen dat ze eventuele ziektes zouden overbrengen op de andere olifanten. Daarna zulen ze te zien zijn voor het publiek.

"De komst van Daela en Dunja brengt het totale aantal olifanten in Pairi Daiza op 18, waarvan 15 Aziatische en 3 Afrikaanse", luidt het in de mededeling. Op termijn is het de bedoeling om Daela te introduceren bij de Afrikaanse olifanten en Dunja bij de Aziatische. (Belga)

De dieren zullen in het park rustig hun oude dag kunnen slijten. Daela, de Afrikaanse olifant, is 28 jaar oud. Haar soortgenoot Dunja is 47 jaar oud en met haar meer dan 5.000 kilo de grootste vrouwtjesolifant in Europa. De dieren worden voorlopig in quarantaine geplaatst om te voorkomen dat ze eventuele ziektes zouden overbrengen op de andere olifanten. Daarna zulen ze te zien zijn voor het publiek. "De komst van Daela en Dunja brengt het totale aantal olifanten in Pairi Daiza op 18, waarvan 15 Aziatische en 3 Afrikaanse", luidt het in de mededeling. Op termijn is het de bedoeling om Daela te introduceren bij de Afrikaanse olifanten en Dunja bij de Aziatische. (Belga)