Het is niet altijd eenvoudig: een restaurant of logeeradres vinden waar volwassenen én kinderen hartelijk ontvangen worden.

Daarom ging Vlaanderen Vakantieland op zoek naar de leukste en origineelste weekendtrips in Vlaanderen voor gezinnen met kinderen en bundelde twintig kant-en-klare minivakanties in het boek De mooiste weekendtrips voor het hele gezin.

U overnacht op bijzondere plaatsen zoals een tipi, kasteel of woonwagen. Bij ieder verblijf vindt u in het boek suggesties voor leuke activiteiten met de kinderen zoals kanoën op de Nete, griezelen in een kasteel of ravotten in een speelbos.

U kunt de dag afsluiten in een van de kindvriendelijke restaurants waarvan u de adressen in de gids vindt.

Sophie Allegaert - De mooiste weekendtrips voor het hele gezin
Uitgeverij Lannoo
Aantal pagina's: 192
Prijs: 19,95 euro

Maaike Schwering

Het is niet altijd eenvoudig: een restaurant of logeeradres vinden waar volwassenen én kinderen hartelijk ontvangen worden. Daarom ging Vlaanderen Vakantieland op zoek naar de leukste en origineelste weekendtrips in Vlaanderen voor gezinnen met kinderen en bundelde twintig kant-en-klare minivakanties in het boek De mooiste weekendtrips voor het hele gezin. U overnacht op bijzondere plaatsen zoals een tipi, kasteel of woonwagen. Bij ieder verblijf vindt u in het boek suggesties voor leuke activiteiten met de kinderen zoals kanoën op de Nete, griezelen in een kasteel of ravotten in een speelbos. U kunt de dag afsluiten in een van de kindvriendelijke restaurants waarvan u de adressen in de gids vindt.Sophie Allegaert - De mooiste weekendtrips voor het hele gezin Uitgeverij Lannoo Aantal pagina's: 192 Prijs: 19,95 euro Maaike Schwering