Het vulkanenthemapark Vulcania in de Franse Auvergne opent het seizoen dit jaar met twee nieuwe attracties: de dark ride Heilige Vulkanen en de tentoonstelling Lava en Vuur.

Heilige Vulkanen laat de bezoekers in een feeëriek parcours voelen hoe het is om vlak bij een vulkaan te leven. Special effects en de allernieuwste technologieën maken duidelijk dat het zowel fascinerend als beangstigend is om een vulkaan als buur te hebben.

De tentoonstelling Lava en Vuur toont de spectaculairste vulkaanuitbarstingen en de enorme kracht van de aarde.

Behalve de twee nieuwe attracties kunt u in Vulcania tijdens een Dragon Ride kennismaken met de fascinerende wereld onder onze voeten, u kunt films in 5D bekijken waarin bijvoorbeeld wordt uitgebeeld wat er zou gebeuren als de vulkanen in de Auvergne uit hun slaap ontwaakten, u kunt een wandeling maken door een vulkaantuin en aan de hand van interactieve tentoonstellingen ontdekken hoe avontuurlijk wetenschap kan zijn.

Het park Vulcania past perfect in het landschap van de Auvergne dat door vulkanen zijn huidige vorm heeft gekregen. (MS)

Het vulkanenthemapark Vulcania in de Franse Auvergne opent het seizoen dit jaar met twee nieuwe attracties: de dark ride Heilige Vulkanen en de tentoonstelling Lava en Vuur. Heilige Vulkanen laat de bezoekers in een feeëriek parcours voelen hoe het is om vlak bij een vulkaan te leven. Special effects en de allernieuwste technologieën maken duidelijk dat het zowel fascinerend als beangstigend is om een vulkaan als buur te hebben. De tentoonstelling Lava en Vuur toont de spectaculairste vulkaanuitbarstingen en de enorme kracht van de aarde. Behalve de twee nieuwe attracties kunt u in Vulcania tijdens een Dragon Ride kennismaken met de fascinerende wereld onder onze voeten, u kunt films in 5D bekijken waarin bijvoorbeeld wordt uitgebeeld wat er zou gebeuren als de vulkanen in de Auvergne uit hun slaap ontwaakten, u kunt een wandeling maken door een vulkaantuin en aan de hand van interactieve tentoonstellingen ontdekken hoe avontuurlijk wetenschap kan zijn. Het park Vulcania past perfect in het landschap van de Auvergne dat door vulkanen zijn huidige vorm heeft gekregen. (MS)