Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de dieren is het feest. Makaken, franjeapen, ringstaartmaki's, doodshoofdaapjes, olifanten en anderen dieren krijgen tijdens speciale Halloween voedermomenten verrassingspompoenen voorgeschoteld.

Bezoekers kunnen de dieren van veel dichterbij bekijken dan normaal. Tussen 13 en 14 uur en tussen 16 en 17 uur mag u onder begeleiding van de verzorgers de slangen, kakerlakken, wandelende takken en reuzenduizendpoten bekijken zonder glas tussen u en de dieren.

En ook voor de bezoekers staan er heerlijke herfstgerechten klaar in de Brasserie zoals pompoensoep, warme kastanjes, suikerspinnen, glühwein, pannenkoeken, witte wijn en oesters.

Duizenden Chinese lampionnen

Zodra het donker invalt wordt het deel van de Tuin feestelijk verlicht met honderden Chinese lampionnen. De Tuin blijft dan ook extra lang geopend: tot 19 in plaats van 17.30 uur.

De bomen in de tuinen tonen in deze tijd van het jaar hun prachtige herstkleuren. Daaromheen liggen honderden pompoene, chrysanten en siervruchten.

Win een jaarabonnement

Bij Halloween hoort een griezelig kostuum. De kinderen die verkleed komen krijgen een vampierentandsnoepje. Ook kunnen ze zich laten schminken. Verklede volwassenen kunnen een jaarabonnement voor het hele gezin of groep winnen door in de Tuin te poseren voor een foto. Een jury zal tien winnende foto's uitkiezen.

Na 1 november sluit Pairi Daiza de deuren tot het voorjaar 2015. (MS)

Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de dieren is het feest. Makaken, franjeapen, ringstaartmaki's, doodshoofdaapjes, olifanten en anderen dieren krijgen tijdens speciale Halloween voedermomenten verrassingspompoenen voorgeschoteld. Bezoekers kunnen de dieren van veel dichterbij bekijken dan normaal. Tussen 13 en 14 uur en tussen 16 en 17 uur mag u onder begeleiding van de verzorgers de slangen, kakerlakken, wandelende takken en reuzenduizendpoten bekijken zonder glas tussen u en de dieren. En ook voor de bezoekers staan er heerlijke herfstgerechten klaar in de Brasserie zoals pompoensoep, warme kastanjes, suikerspinnen, glühwein, pannenkoeken, witte wijn en oesters. Duizenden Chinese lampionnen Zodra het donker invalt wordt het deel van de Tuin feestelijk verlicht met honderden Chinese lampionnen. De Tuin blijft dan ook extra lang geopend: tot 19 in plaats van 17.30 uur. De bomen in de tuinen tonen in deze tijd van het jaar hun prachtige herstkleuren. Daaromheen liggen honderden pompoene, chrysanten en siervruchten. Win een jaarabonnement Bij Halloween hoort een griezelig kostuum. De kinderen die verkleed komen krijgen een vampierentandsnoepje. Ook kunnen ze zich laten schminken. Verklede volwassenen kunnen een jaarabonnement voor het hele gezin of groep winnen door in de Tuin te poseren voor een foto. Een jury zal tien winnende foto's uitkiezen. Na 1 november sluit Pairi Daiza de deuren tot het voorjaar 2015. (MS)