In het weekend van 22-23 mei opent in het Ötztal een groots outdoorproject: Area 47, een park met trendy adventuresporten.

Zo is er een 20.000m² groot waterparadijs met zes reuzenglijbanen, waaronder de steilste van Europa, en een 27 meter hoge springtoren. Ook kunt u er raften, kanoën, canyoning, en er ligt een reusachtige schans over het water waar freestylers met mountainbikes overheen kunnen denderen.

Bij het park ligt verder een gloednieuwe evenementenhal, waar regelmatig nationale en internationale artiesten op de bühne zullen staan.

Vakantiegangers die een weekend of langer in het park willen blijven, kunnen overnachten in een Tipi of blokhuis.

In het weekend van 22-23 mei opent in het Ötztal een groots outdoorproject: Area 47, een park met trendy adventuresporten. Zo is er een 20.000m² groot waterparadijs met zes reuzenglijbanen, waaronder de steilste van Europa, en een 27 meter hoge springtoren. Ook kunt u er raften, kanoën, canyoning, en er ligt een reusachtige schans over het water waar freestylers met mountainbikes overheen kunnen denderen. Bij het park ligt verder een gloednieuwe evenementenhal, waar regelmatig nationale en internationale artiesten op de bühne zullen staan. Vakantiegangers die een weekend of langer in het park willen blijven, kunnen overnachten in een Tipi of blokhuis.