Dit jaar lanceert het park het grootste spektakel tot nu toe: De Laatste Panache. De show is gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van Charette, de Franse marineofficier die een belangrijke rol speelde tijdens de Amerikaanse en Franse Revolutie.

Speciaal voor de show werd het 7500 vierkante meter grote Théâtre des Géants met een 60 meter lang zwembad gebouwd. Uniek aan dit theater is dat de tribune draait waardoor het 100 meter brede decor telkens verandert en de toeschouwers alle actie goed kunnen volgen. Realiteit en virtualiteit lopen dankzij het gebruik van ultrascherpe videoprojectie voortdurend door elkaar. Dertig acteurs brengen het verhaal tot leven. (MS)

Een voorproefje van De Laatste Panache:

Dit jaar lanceert het park het grootste spektakel tot nu toe: De Laatste Panache. De show is gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van Charette, de Franse marineofficier die een belangrijke rol speelde tijdens de Amerikaanse en Franse Revolutie. Speciaal voor de show werd het 7500 vierkante meter grote Théâtre des Géants met een 60 meter lang zwembad gebouwd. Uniek aan dit theater is dat de tribune draait waardoor het 100 meter brede decor telkens verandert en de toeschouwers alle actie goed kunnen volgen. Realiteit en virtualiteit lopen dankzij het gebruik van ultrascherpe videoprojectie voortdurend door elkaar. Dertig acteurs brengen het verhaal tot leven. (MS)Een voorproefje van De Laatste Panache: