Met Pasen opent in Zeeland het gloednieuwe kinderhotel De Zeeuwse Kust. Het hotel is slechts 250 meter van het strand in Renesse op Schouwen-Duiveland verwijderd.

U kunt hier met het hele gezin in één suite overnachten, want er is een aparte slaapkamer voor de kinderen. Er zijn kamers voor gezinnen met vier, vijf of zes personen, grote kamers voor personen met beperking en zelfs een babysuite waarin u alles vindt dat nodig is voor de verzorging van een baby, zoals een ledikantje, commode, kledingkast en babybadje. Ook is er een open keuken met kookplaat, koelkast en magnetron om de voedingen op te warmen.

Kinderen hoeven zich hier alvast niet te vervelen. Niet alleen is de zee vlakbij, de gasten kunnen ook de faciliteiten van het Strandpark De Zeeuwse Kust, waarin het hotel ligt, gebruiken: een groot overdekt zwembad, een binnen- en een buitenspeeltuin en een ruimte voor tieners met computerspelletjes, een pingpongtafel en airhockey.

De volwassenen kunnen dan weer terecht in de wellnessruimte of in het gezellige restaurant Strand Café DOK voor een drankje of diner. Daar staat voor de hotelgasten ook iedere ochtend het ontbijt klaar. (MS)

Met Pasen opent in Zeeland het gloednieuwe kinderhotel De Zeeuwse Kust. Het hotel is slechts 250 meter van het strand in Renesse op Schouwen-Duiveland verwijderd.U kunt hier met het hele gezin in één suite overnachten, want er is een aparte slaapkamer voor de kinderen. Er zijn kamers voor gezinnen met vier, vijf of zes personen, grote kamers voor personen met beperking en zelfs een babysuite waarin u alles vindt dat nodig is voor de verzorging van een baby, zoals een ledikantje, commode, kledingkast en babybadje. Ook is er een open keuken met kookplaat, koelkast en magnetron om de voedingen op te warmen. Kinderen hoeven zich hier alvast niet te vervelen. Niet alleen is de zee vlakbij, de gasten kunnen ook de faciliteiten van het Strandpark De Zeeuwse Kust, waarin het hotel ligt, gebruiken: een groot overdekt zwembad, een binnen- en een buitenspeeltuin en een ruimte voor tieners met computerspelletjes, een pingpongtafel en airhockey. De volwassenen kunnen dan weer terecht in de wellnessruimte of in het gezellige restaurant Strand Café DOK voor een drankje of diner. Daar staat voor de hotelgasten ook iedere ochtend het ontbijt klaar. (MS)