Een van de populairste attracties van de Efteling, Droomvlucht, gaat in september ruim drie maanden dicht voor onderhoud.

"Na twintig jaar is het tijd voor een grote opknapbeurt", liet een woordvoerster van het pretpark in Kaatsheuvel (Nederland) weten.

In Droomvlucht zweven bezoekers in het donker door een sprookjeswereld van elven en kastelen. De attractie ging in 1993 open. "We willen haar weer klaarmaken voor de komende twintig jaar", legt de woordvoerster uit. Naast een technisch onderhoud wordt de trekpleister ook mooier gemaakt.

Droomvlucht zal gesloten zijn van 2 september tot 13 december. (Belga/MS)

Een van de populairste attracties van de Efteling, Droomvlucht, gaat in september ruim drie maanden dicht voor onderhoud. "Na twintig jaar is het tijd voor een grote opknapbeurt", liet een woordvoerster van het pretpark in Kaatsheuvel (Nederland) weten. In Droomvlucht zweven bezoekers in het donker door een sprookjeswereld van elven en kastelen. De attractie ging in 1993 open. "We willen haar weer klaarmaken voor de komende twintig jaar", legt de woordvoerster uit. Naast een technisch onderhoud wordt de trekpleister ook mooier gemaakt. Droomvlucht zal gesloten zijn van 2 september tot 13 december. (Belga/MS)