In het openluchttheater in het Sprookjesbos beleven Roodkapje, Assepoester, Wolf en Heks een muzikaal avontuur. In Raveleijn groeien vijf kinderen uit tot ruiters te paard om samen de wrede overheerser van de stad te verslaan. In deze show spelen echte paarden en raven een hoofdrol. In de weekend en vakanties kunnen bezoekers Pardoes, Pardijs, Jokie&Jet en andere sprookjesfiguren in levende lijve ontmoeten.

Meer dan 250.000 bloembollen

Sneeuwklokjes, bosanemonen en -hyacinten kleuren het Sprookjesbos prachtig blauw en wit. Meer dan 250.000 bloembollen, 10.000 violen en 16.000 vergeet-me-nietjes zorgen overall in het park voor een lentegevoel.

Spectaculaire nieuwe achtbaan

In de zomer opent de Efteling haar spectaculairste achtbaan ooit: de divecoaster 'Baron 1898'. Deze thrill ride voor durfals vanaf 1,40 meter bevat een rijk gethematiseerd verhaal, dat zich zowel binnen als buiten de attractie afspeelt. Baron 1898 neemt bezoekers mee naar het tijdperk van de mijnbouw eind 19e eeuw. Als ware mijnarbeiders storten bezoekers in een vrije val van 37,5 meter met ruim 90 kilometer per uur een mijnschacht in.

Over de Efteling

De Efteling ligt net over de grens bij Breda en is het hele jaar door geopend. Kinderen tot vier jaar mogen gratis naar binnen. Overnachten kan in het Efteling hotel of in het vakantiepark Bosrijk.

In het openluchttheater in het Sprookjesbos beleven Roodkapje, Assepoester, Wolf en Heks een muzikaal avontuur. In Raveleijn groeien vijf kinderen uit tot ruiters te paard om samen de wrede overheerser van de stad te verslaan. In deze show spelen echte paarden en raven een hoofdrol. In de weekend en vakanties kunnen bezoekers Pardoes, Pardijs, Jokie&Jet en andere sprookjesfiguren in levende lijve ontmoeten. Meer dan 250.000 bloembollenSneeuwklokjes, bosanemonen en -hyacinten kleuren het Sprookjesbos prachtig blauw en wit. Meer dan 250.000 bloembollen, 10.000 violen en 16.000 vergeet-me-nietjes zorgen overall in het park voor een lentegevoel. Spectaculaire nieuwe achtbaan In de zomer opent de Efteling haar spectaculairste achtbaan ooit: de divecoaster 'Baron 1898'. Deze thrill ride voor durfals vanaf 1,40 meter bevat een rijk gethematiseerd verhaal, dat zich zowel binnen als buiten de attractie afspeelt. Baron 1898 neemt bezoekers mee naar het tijdperk van de mijnbouw eind 19e eeuw. Als ware mijnarbeiders storten bezoekers in een vrije val van 37,5 meter met ruim 90 kilometer per uur een mijnschacht in. Over de Efteling De Efteling ligt net over de grens bij Breda en is het hele jaar door geopend. Kinderen tot vier jaar mogen gratis naar binnen. Overnachten kan in het Efteling hotel of in het vakantiepark Bosrijk.