De overgrote winnaar is De Efteling, dat met de titel van Beste pretpark van België én Nederland gaat lopen. Voor België alleen werd dat Plopsaland De Panne, dat bovendien met de Anubis Ride ook nog de prijs voor Beste Attractie in ontvangst neemt. Wie meer van spektakel houdt, moet beslist naar Walibi trekken, zo oordeelde de vakjury.

Ook het verblijf van de veelbesproken reuzenpanda's werd in de bloemetjes gezet en de geboorte van de uilenkopmeerkat in de Antwerpse Zoo is uitgeroepen als mooiste geboortemoment van 2014 - er worden nu eenmaal niet elk jaar olifantjes op de wereld gezet.

(EK)

De overgrote winnaar is De Efteling, dat met de titel van Beste pretpark van België én Nederland gaat lopen. Voor België alleen werd dat Plopsaland De Panne, dat bovendien met de Anubis Ride ook nog de prijs voor Beste Attractie in ontvangst neemt. Wie meer van spektakel houdt, moet beslist naar Walibi trekken, zo oordeelde de vakjury.Ook het verblijf van de veelbesproken reuzenpanda's werd in de bloemetjes gezet en de geboorte van de uilenkopmeerkat in de Antwerpse Zoo is uitgeroepen als mooiste geboortemoment van 2014 - er worden nu eenmaal niet elk jaar olifantjes op de wereld gezet.(EK)