De Duelling Alpine Coaster is een attractie op twee sporen. Bezoekers worden gelanceerd van op een hoogte van 25 meter en kunnen tegen elkaar racen tot op de begane grond.

Volgens Bellewaerde pakt het park daarmee uit met twee primeurs. Enerzijds wordt er een niet-natuurlijke helling aangelegd met een toren tot 25 meter hoogte, anderzijds is een attractie met twee evenwijdige sporen volledig nieuw.

"Vooraleer de bezoekers het duel met elkaar kunnen aangaan, staat hen nog een adembenemende tocht naar boven te wachten. Via een unieke wandelbrug zullen de families tussen de boomtoppen aankomen in een imposante toren van 25 meter hoog. Vanuit deze toren krijgen ze een mooi zicht over Bellewaerde", klinkt het in een persbericht. (Belga)

De Duelling Alpine Coaster is een attractie op twee sporen. Bezoekers worden gelanceerd van op een hoogte van 25 meter en kunnen tegen elkaar racen tot op de begane grond. Volgens Bellewaerde pakt het park daarmee uit met twee primeurs. Enerzijds wordt er een niet-natuurlijke helling aangelegd met een toren tot 25 meter hoogte, anderzijds is een attractie met twee evenwijdige sporen volledig nieuw. "Vooraleer de bezoekers het duel met elkaar kunnen aangaan, staat hen nog een adembenemende tocht naar boven te wachten. Via een unieke wandelbrug zullen de families tussen de boomtoppen aankomen in een imposante toren van 25 meter hoog. Vanuit deze toren krijgen ze een mooi zicht over Bellewaerde", klinkt het in een persbericht. (Belga)