Kinderen in de hoofdrol

© GF

In Hoeve de Schapenkop in Ronse worden kindjes en hun ouders extra in de wol gelegd. De zeven gastenkamers zijn volledig ingericht naar de behoeften van gezinnen met kleine kinderen: een aparte kinderkamer, kinderbedje, luiertafel, luieremmer, babyrelax, babybadje en een deurhekje.

Ook buiten zullen kinderen zich niet vervelen. De Hoeve heeft een grote speelweide met trampoline, speelgoedtraktors, voetbalgoaltjes, watertafels in de zomer en nog veel meer om de kleintjes bezig te houden. Maar het allerleukste is misschien wel dat de kleine gasten mee mogen helpen met het voeren en verzorgen van de dieren. Ze mogen lammetjes de fles geven, konijntjes aaien, de varkentjes en geitjes brood geven.

Indien gewenst kunnen de gasten ’s ochtends ontbijten, in de avond deelnemen aan een familiale maaltijd en voor uitstapjes overdag (zoals Pairi Daiza dat op een half uurtje rijden ligt) een lunchpakket meenemen. De Hoeve de Schapenkop is het het enige hotel in Vlaanderen met een A+ label voor toegankelijkheid en een Groene sleutel. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content