Kim Cattrall verwelkomt nieuwe vliegtuigen van British Airways

© Reuters

De Amerikaanse actrice was aanwezig voor de aankomt van twee nieuwe Boeing 787’s op de luchthaven van Londen.

De Amerikaanse actrice Kim Cattrall, bekend van Sex and the City, verwelkomde op Heathrow twee nieuwe Boeing 787’s, die zijn aangekocht door British Airways. Daarnaast kocht de luchtvaartmaatschappij ook 12 Airbus 380’s, 18 Airbus A350’s en 6 Boeing 777-300’s.
De eerste twee Boeing 787’s arriveerden vorige week op het Londense tarmac. De toestellen maken met hun vele innovaties en snufjes een langeafstandsvlucht veel aangenamer én milieuvriendelijker.

“Misschien ben ik een beetje een ‘vliegtuigijdeltuit’, maar vliegen met de B787 is een absolute bonus voor mij”, aldus Kim. “Ik ben geboren in Engeland, groeide op in Canada en woon nu al jaren in de Verenigde Staten. Ik vlieg dus wel vaker een retourtje Londen of Toronto vanuit mijn woonplaats in East Hampton, New York. Ik hou van de service van British Airways. Misschien ben ik een beetje een ‘vliegtuigijdeltuit’, maar als ik ergens land, moet ik klaar zijn om meteen aan het werk te gaan en dat kan alleen als ik me uitgerust en fris voel.”

Fris en uitgerust

Door anders om te gaan met de interne druk, is de cabinehoogte van de B787 het equivalent van de cabinehoogte die je ervaart op 1,820 m. Dat is zo’n 600 m lager dan op een gemiddeld vliegtuig, waardoor de luchtvochtigheidsgraad hoger ligt en het uitdrogende effect van een langeafstandsvlucht aanzienlijk wordt verminderd. Dat betekent dus geen roodomrande ogen, kurkdroge huid en weerbarstige haar na een lange vlucht. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content