Campertoeristen slaan Zwitserland vaak ten onrechte over als vakantieland.

De organisatie SwissTerroir wil daar verandering in brengen door de bezoekers de gelegenheid te bieden om Zwitserland op een authentieke manier te ontdekken. Zwitserse wijnboeren, kaasmakers en chocolatiers stellen hun terrein daarom open voor campers.

Voor 50 Zwitserse Frank (ongeveer 35 euro) per jaar kunt u via de website swissterroir.ch een abonnement nemen. Gedurende het hele jaar kunt u dan gratis overnachten op alle adresjes die gebundeld zijn in de gids Swiss Terroir 2010.

Maaike Schwering

Campertoeristen slaan Zwitserland vaak ten onrechte over als vakantieland. De organisatie SwissTerroir wil daar verandering in brengen door de bezoekers de gelegenheid te bieden om Zwitserland op een authentieke manier te ontdekken. Zwitserse wijnboeren, kaasmakers en chocolatiers stellen hun terrein daarom open voor campers. Voor 50 Zwitserse Frank (ongeveer 35 euro) per jaar kunt u via de website swissterroir.ch een abonnement nemen. Gedurende het hele jaar kunt u dan gratis overnachten op alle adresjes die gebundeld zijn in de gids Swiss Terroir 2010. Maaike Schwering