Jongeren mogen Brusselse sterrenhotels goedkoop ontdekken

© Epa

Wie jonger dan dertig jaar is, krijgt tijdens de weekends van maart een prijsvermindering bij duizend hotelkamers en gastkamers in Brussel.

De campagne “Brussel, chique en niet duur!” werd op poten gezet door de Club City Breaks Brussel van het OPT (Office de Promotion du Tourisme Wallonie Bruxelles) om jonge mensen de kwaliteitshotels van de Europese hoofdstad te laten ontdekken.

Met een zeer redelijk budget kunnen ze een, twee of drie opeenvolgende nachten – de promotie loopt van vrijdagavond tot en met zondagavond – verblijven in kwaliteitsvolle logies met drie, vier of vijf sterren voor de hotels en twee of drie korenaren voor de

gastenkamers.

Voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt voor twee personen, betalen mensen jonger dan dertig jaar tijdens de promotiecampagne bijvoorbeeld zestig euro per nacht in een driesterrenhotel of gastenkamer met twee korenaren. Dat tarief bedraagt honderd euro voor een vijfsterrenhotel.

Onder meer de vijfsterrenhotels Radisson Blu Royal Hotel, Royal Windsor Hotel Grand Place, Sofitel Brussels Europe en Château du Lac in Genval, het Warwick Barsey Hotel Brussels met vier sterren en de driesterrenhotels Hotel Bloom! en The White Hotel doen mee aan de actie.

Informatie

City Brussels

Belga

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content