Jetairfly mikt met de uitvalsbasis in Antwerpen zowel op toeristen als zakenreizigers en vliegt naar Spanje, Duitsland en Italië. Per week gaat het om vijftien vluchten van en en naar Antwerpen.

Jetairfly legt zowel zonvakantievluchten in richting Alicante, Malaga, Palma en Ibiza als vluchten naar Berlijn, Milaan en Barcelona.

Piet Demeyere van Jetairfly stelde dat het bedrijf de kaart van de regionale luchthavens trekt. "We zijn ervan overtuigd dat vele toeristen uit België van deze verbindingen gebruik zullen maken, maar ook dat heel wat toeristen naar Antwerpen zullen komen". Het bedrijf mikt ook op zakenreizigers en bezoekers van vrienden en familie. Luchtvaartcommandant Wim Verbist noemde het "een heuglijke dag, die we de afgelopen jaren niet hebben meegemaakt".

Volgende week start ook VLM vanuit Antwerpen met nieuwe verbindingen, onder meer met Southampton en Hamburg. De verwachting is dat dit jaar het aantal passagiers op de luchthaven de kaap van 200.000 ruimschoots zal ronden. In 2014 waren het nog 121.357 passagiers. Volgens Verbist staan er voorlopig geen nieuwe verbindingen op stapel.

Ook in Oostende startte Jetairfly verbindingen op. De vliegtuigen voor alle verbindingen samen vertrekken 's ochtends vanuit Oostende. De verbindingen worden gesteund door Toerisme Vlaanderen, onder meer met een gezamenlijke promotiecampagne om Vlaanderen als bestemming in de kijker te zetten. (Belga)

Jetairfly mikt met de uitvalsbasis in Antwerpen zowel op toeristen als zakenreizigers en vliegt naar Spanje, Duitsland en Italië. Per week gaat het om vijftien vluchten van en en naar Antwerpen.Jetairfly legt zowel zonvakantievluchten in richting Alicante, Malaga, Palma en Ibiza als vluchten naar Berlijn, Milaan en Barcelona. Piet Demeyere van Jetairfly stelde dat het bedrijf de kaart van de regionale luchthavens trekt. "We zijn ervan overtuigd dat vele toeristen uit België van deze verbindingen gebruik zullen maken, maar ook dat heel wat toeristen naar Antwerpen zullen komen". Het bedrijf mikt ook op zakenreizigers en bezoekers van vrienden en familie. Luchtvaartcommandant Wim Verbist noemde het "een heuglijke dag, die we de afgelopen jaren niet hebben meegemaakt". Volgende week start ook VLM vanuit Antwerpen met nieuwe verbindingen, onder meer met Southampton en Hamburg. De verwachting is dat dit jaar het aantal passagiers op de luchthaven de kaap van 200.000 ruimschoots zal ronden. In 2014 waren het nog 121.357 passagiers. Volgens Verbist staan er voorlopig geen nieuwe verbindingen op stapel. Ook in Oostende startte Jetairfly verbindingen op. De vliegtuigen voor alle verbindingen samen vertrekken 's ochtends vanuit Oostende. De verbindingen worden gesteund door Toerisme Vlaanderen, onder meer met een gezamenlijke promotiecampagne om Vlaanderen als bestemming in de kijker te zetten. (Belga)