Touroperator Jetair contacteert alle betrokken reizigers om hen de nieuwe vluchtgegevens te bezorgen. Reizigers wordt gevraagd om zich 3 uur vóór vertrek aan te melden in hun luchthaven.

"Het is niet duidelijk hoe lang Brussels Airport gesloten blijft en vanaf wanneer er opnieuw van en naar Brussel zal kunnen worden gevlogen. Om reizigers zo snel mogelijk zekerheid te geven over hun vlucht is dinsdagmiddag al proactief beslist om zeker de komende vijf dagen gebruik te maken van de luchthavens van Oostende en Charleroi", klinkt het in een persbericht.

Jetairfly wil naar eigen zeggen zo garanderen dat "iedereen die bij haar of bij de touroperators Jetair, Sunjets.be of VIP Selection een paasvakantie had geboekt, zal kunnen vliegen". (Belga)

Touroperator Jetair contacteert alle betrokken reizigers om hen de nieuwe vluchtgegevens te bezorgen. Reizigers wordt gevraagd om zich 3 uur vóór vertrek aan te melden in hun luchthaven. "Het is niet duidelijk hoe lang Brussels Airport gesloten blijft en vanaf wanneer er opnieuw van en naar Brussel zal kunnen worden gevlogen. Om reizigers zo snel mogelijk zekerheid te geven over hun vlucht is dinsdagmiddag al proactief beslist om zeker de komende vijf dagen gebruik te maken van de luchthavens van Oostende en Charleroi", klinkt het in een persbericht. Jetairfly wil naar eigen zeggen zo garanderen dat "iedereen die bij haar of bij de touroperators Jetair, Sunjets.be of VIP Selection een paasvakantie had geboekt, zal kunnen vliegen". (Belga)