Jetairfly mikt daarbij op 60.000 passagiers per jaar. "Wij zijn nu de enige luchtvaartmaatschappij die actief is op alle luchthavens in België", zegt woordvoerder Hans Vanhaelemeesch.

Om de activiteiten vanop de Antwerpse luchthaven te kunnen bolwerken, heeft Jetairfly een nieuw toestel aangeschaft, de E-Jet E 190, met plaats voor 112 passagiers.

Alle luchthavens in België

Met deze nieuwe uitvalsbasis zit Jetairfly "zo dicht mogelijk bij de klant", aldus Vanhaelemeesch. "Nu zijn we in ons opzet geslaagd om vanaf alle luchthavens in België te opereren." Jetairfly heeft naast Deurne ook uitvalsbasissen in Luik, Charleroi, Oostende en Zaventem.

Jetairfly zal in de toekomst mogelijk ook nog op andere bestemmingen vliegen vanaf Antwerpen. "Maar het is net het recept van ons succes dat we stap voor stap uitbreiden. Zo hebben we het ook op de andere luchthavens aangepakt." (Belga/MS)

Jetairfly mikt daarbij op 60.000 passagiers per jaar. "Wij zijn nu de enige luchtvaartmaatschappij die actief is op alle luchthavens in België", zegt woordvoerder Hans Vanhaelemeesch. Om de activiteiten vanop de Antwerpse luchthaven te kunnen bolwerken, heeft Jetairfly een nieuw toestel aangeschaft, de E-Jet E 190, met plaats voor 112 passagiers.Alle luchthavens in België Met deze nieuwe uitvalsbasis zit Jetairfly "zo dicht mogelijk bij de klant", aldus Vanhaelemeesch. "Nu zijn we in ons opzet geslaagd om vanaf alle luchthavens in België te opereren." Jetairfly heeft naast Deurne ook uitvalsbasissen in Luik, Charleroi, Oostende en Zaventem. Jetairfly zal in de toekomst mogelijk ook nog op andere bestemmingen vliegen vanaf Antwerpen. "Maar het is net het recept van ons succes dat we stap voor stap uitbreiden. Zo hebben we het ook op de andere luchthavens aangepakt." (Belga/MS)