De luchtvaartmaatschappij zet daarmee in op het toenemende succes van Florida als reisbestemming. Het is, samen met de nationale parken in het westen van de VS en New York, een van de favoriete bestemmingen van Belgen in de VS.

Ook de groeiende populariteit van cruises heeft Jetairfly voor Miami doen kiezen. De stad is een belangrijke vertrekhaven voor Caraïbische cruises. "We zien hier een heel groot potentieel", aldus een woordvoerder van Jetairfly over de cruisemarkt.

De luchthaven van Miami is bovendien een interessante hub, met "talrijke connectiemogelijkheden naar het zuiden van de States, het volledige Caraïbische gebied en Latijns-Amerika", luidt het. De lijnvlucht is ook een interessante verbinding voor Amerikanen en Belgische en Europese expats die naar Brussel willen vliegen.

Miami wordt voor Jetairfly de zesde transatlantische bestemming, na Punta Cana en Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Cancun (Mexico), Varadero (Cuba) en Montego Bay (Jamaica).

De nieuwe lijnvlucht wordt de enige rechtstreekse verbinding tussen Brussel en Florida.

Jetairfly, een dochter van TUI Travel Belgium, is de op een na grootste Belgische luchtvaartmaatschappij. Vorig jaar werden 2,78 miljoen passagiers vervoerd. (Belga/MS)

De luchtvaartmaatschappij zet daarmee in op het toenemende succes van Florida als reisbestemming. Het is, samen met de nationale parken in het westen van de VS en New York, een van de favoriete bestemmingen van Belgen in de VS. Ook de groeiende populariteit van cruises heeft Jetairfly voor Miami doen kiezen. De stad is een belangrijke vertrekhaven voor Caraïbische cruises. "We zien hier een heel groot potentieel", aldus een woordvoerder van Jetairfly over de cruisemarkt. De luchthaven van Miami is bovendien een interessante hub, met "talrijke connectiemogelijkheden naar het zuiden van de States, het volledige Caraïbische gebied en Latijns-Amerika", luidt het. De lijnvlucht is ook een interessante verbinding voor Amerikanen en Belgische en Europese expats die naar Brussel willen vliegen. Miami wordt voor Jetairfly de zesde transatlantische bestemming, na Punta Cana en Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Cancun (Mexico), Varadero (Cuba) en Montego Bay (Jamaica). De nieuwe lijnvlucht wordt de enige rechtstreekse verbinding tussen Brussel en Florida. Jetairfly, een dochter van TUI Travel Belgium, is de op een na grootste Belgische luchtvaartmaatschappij. Vorig jaar werden 2,78 miljoen passagiers vervoerd. (Belga/MS)