De Duitse moedermaatschappij van Jetair, de TUI-groep, had in mei vorig jaar al aangekondigd dat ze al haar merken in Europa onder dezelfde merknaam zou brengen. Na het Nederlandse Arke, dat vorig jaar al succesvol van naam veranderde, is nu dus onder meer ook het Belgische Jetair aan de beurt.

De naamsverandering heeft niet alleen betrekking op de merknaam Jetair (touroperator), maar ook op Jetairfly (luchtvaartmaatschappij) en Jetaircenter (reisagentschappen). De andere merken van TUI-Belgium (Sunjets.be, VIP Selection en VTB Reizen) blijven onder hun huidige merknaam bestaan.

Verruiming aanbod

"De naamsverandering geeft ons bedrijf de unieke kans om zich nog breder te positioneren, te blijven innoveren en dus meer reizigers te inspireren", zegt Elie Bruyninckx, topman van TUI in België, Nederland en Frankrijk. "Dit laat ons toe om verder te groeien door een verruiming van ons vakantieaanbod."

De "omvangrijke rebranding en restyling" van Jetair wordt momenteel nog voorbereid. De naamsverandering zal pas in november afgerond zijn, maar nu al vliegen de eerste Jetairfly-vliegtuigen rond met het TUI-logo. (Belga/EK)

De Duitse moedermaatschappij van Jetair, de TUI-groep, had in mei vorig jaar al aangekondigd dat ze al haar merken in Europa onder dezelfde merknaam zou brengen. Na het Nederlandse Arke, dat vorig jaar al succesvol van naam veranderde, is nu dus onder meer ook het Belgische Jetair aan de beurt.De naamsverandering heeft niet alleen betrekking op de merknaam Jetair (touroperator), maar ook op Jetairfly (luchtvaartmaatschappij) en Jetaircenter (reisagentschappen). De andere merken van TUI-Belgium (Sunjets.be, VIP Selection en VTB Reizen) blijven onder hun huidige merknaam bestaan."De naamsverandering geeft ons bedrijf de unieke kans om zich nog breder te positioneren, te blijven innoveren en dus meer reizigers te inspireren", zegt Elie Bruyninckx, topman van TUI in België, Nederland en Frankrijk. "Dit laat ons toe om verder te groeien door een verruiming van ons vakantieaanbod."De "omvangrijke rebranding en restyling" van Jetair wordt momenteel nog voorbereid. De naamsverandering zal pas in november afgerond zijn, maar nu al vliegen de eerste Jetairfly-vliegtuigen rond met het TUI-logo. (Belga/EK)