Jetair en Thomas Cook vangen staking Thalys en Eurostar op

© Belga

Voor reizigers die een citytrip naar Londen of Parijs geboekt hebben via Jetair of Thomas Cook en die donderdag moesten terugkeren of vertrekken, worden momenteel druk oplossingen uitgewerkt.

De reizigers worden persoonlijk verwittigd van de alternatieven die de touroperators voorzien.

Bij Jetair worden donderdag gestrande reizigers per autocar uit Londen, Parijs en Disney Parijs teruggebracht. De autocar die naar Londen gaat, neemt ook reizigers mee die donderdag zouden vertrekken. De mensen die op citytrip zijn met Thomas Cook en donderdag normaal moesten terugkeren, keren woensdag al terug per trein.

De mensen die donderdag naar Londen of Parijs moesten vertrekken, krijgen de keuze om ofwel op een latere datum te vertrekken, ofwel hun reis te annuleren met volledige terugbetaling. Thomas Cook legt geen autocars in.

Bij JetairFly wordt aan een plan B gewerkt voor het geval de luchthaven van Zaventem plat zou liggen. Er zal dan worden uitgeweken naar luchthavens net over de grens. Bij Thomas Cook wordt er tot nader order van uitgegaan dat de vluchten zullen doorgaan zoals gepland.

Als er toch problemen zouden zijn met het luchtvaartverkeer, worden donderdag oplossingen gezocht. (Belga/MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content