De website en bijbehorende app Truffle Travel is bedoeld voor vrouwen die volop willen genieten van het beste dat steden als Los Angeles, New York, Londen en Parijs te bieden hebben.

Ze vinden er de leukste winkels, wandelingen, culturele bezienswaardigheden, gezelligste restaurants en fijnste bars.

Een hippe winkel waar je fietsen kunt huren in Venice Beach, LA; een vintage winkeltje in Parijs; een club in Londen met alternatieve cocktails; of een Girl's Day Out in Park Slope, de New Yorkse wijk waar veel beroemde schrijvers en artiesten wonen: deze en ruim 1400 andere tips kun je er vinden.

Bij de website en app horen de blog The Suite waarop reisexperts hun verhalen, adviezen, tips, interviews en nieuws met de lezers delen. (MS)

De website en bijbehorende app Truffle Travel is bedoeld voor vrouwen die volop willen genieten van het beste dat steden als Los Angeles, New York, Londen en Parijs te bieden hebben. Ze vinden er de leukste winkels, wandelingen, culturele bezienswaardigheden, gezelligste restaurants en fijnste bars. Een hippe winkel waar je fietsen kunt huren in Venice Beach, LA; een vintage winkeltje in Parijs; een club in Londen met alternatieve cocktails; of een Girl's Day Out in Park Slope, de New Yorkse wijk waar veel beroemde schrijvers en artiesten wonen: deze en ruim 1400 andere tips kun je er vinden. Bij de website en app horen de blog The Suite waarop reisexperts hun verhalen, adviezen, tips, interviews en nieuws met de lezers delen. (MS)