Je eigen hoofd als kussen

© Connections

Onderweg op vakantie of op de terugweg naar huis vliegt de tijd het snelst voorbij als je slaapt, maar je harde hoofd op een even harde ondergrond leggen is vaak oncomfortabel. Nu is er dit merkwaardige Ostrich Pillow waarmee je je eigen hoofd kan gebruiken als kussen.

Met de super originele nekkussens van Ostrich Pillow kun je slapen waar je maar wilt. De Ostrich Pillow transformeert je hoofd tot een kussen, met een opening voor je mond en neus om te ademen en met gaten langs beide kanten om je handen te laten rusten of warm te houden. Reken wel op heel wat verbaasde blikken, want de Ostrich Pillow trekt aandacht. De naam is gebaseerd op de mythe dat struisvogels met hun hoofd onder de grond slapen.

Crowdfunding

Ostrich Pillow is het resultaat van een succesvolle crowdfunding-actie. Eind 2012 kwam een Kickstarter-campagne online die een “micro-omgeving” wilde creëren om onderweg beter te kunnen slapen.

In geen tijd brachten duizenden dromers maar liefst 200 000 dollar in het laatje om van start te gaan. In twee jaar tijd veroverde de Ostrich Pillow de rest van de wereld. Het nekkussen was bijvoorbeeld te zien op ‘The Jimmy Kimmel Show’. Ook op de populaire websites ‘The Huffington Post’ en ‘Mashable’ hadden ze het al over het gekke kussen.

Nu is de Ostrich Pillow ook in België te koop, enkel bij Connectionsvoor 79.90 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content